Saturday, January 2, 2010

Gerhana Bulan Sambut Tahun Baru


I think still not too late to wish u all a 'Happy New Year'.... Aku percaya ramai org smbut new year ngn mcm2 pesta n gaya yg tersendiri baru2 ni, but for me, it's enough to celebrate with sujud syukur n thankfull to Allah sebanyak2nya di atas kurnianNya selama hampir 23 tahun aku bernafas di muka bumi ini..

but I think this new year is very special coz ianya berkebetulan ngn kejadian gerhana bulan (blue moon) dan juga I celebrate this new year in da meeting room!!!! cayalah meeting 2 tahun bru hbs..starting at 6pm 31 Dis 2009 till 1.00am 1 Jan 2010..

hbs je meeting, ak baru tau mlm 2 akn brlaku gerhana bulan.. so, lps solat insyak, terus tercongak kt beranda bilik tunggu nk tengok gerhana.. smbil2 2 surf kt tenet jp tgk jangkaan gerhana kat Malaysia kul bpe.. owh no, jangkaan kul3.15am..tgk jam kesayangan, alahai bru kul2.30am.. tido ah dlu jap..

then, my rumate kejutkan aku exactly at 3.00am.. dgn mata 20% jer terbuka, aku bangun la p beranda bilik.. tgk2, hampeh tul, langit penuh ngn awan, xnmpk bulan langsung.. argh, it's better going to sleep lorh..zzzzzzzzzzzz

>>> azam baru --> melunaskan impian2 yg belum trlaksana dan juga yg terbangkalai pd tahun 2009...

2 comments :

pauhputik said...

hepi new year

lama tol meeting sampai 2 tahun... ha3x

kalau kira tahun memang la 2 tahun (2009 ngan 2010) kalau kira hari 2 hari jela hehehe :D

YaNNa'87 said...

thanx n wish u same..

klu kira lg xsmpai 2hari pn, setengah hari jer..hehehe

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin