Sunday, June 21, 2009

Pusing2 Rawang

"whoa..hijau..."

2lah 1st impression aku bla 1st time melangkah masuk ke rumah spupu aku smlm..dinding umah yg dicat hijau & langsir yg hijau cukup menenangkan..sbb 2 la aku suka hijau..huhu

slama 2 thn aku kt UKM, smlm la 1st time aku brkunjung ke rumah spupu aku kt Rawang. pdhal lma dh dia ajk dtg umh, tp ak jela yg bz ckt, xsempat nk g ziarah umh sdara-mara (time xbz pn wt2 bz..huhu).

slps berkira2, nk g ke x, nk g ke x, last2 ak g gak la brsma spupu aku Ira ke rumah kakak dia 2.. hmm, ingtkn kt Rawang btul, rupa2nya lps trun komuter kt rawang, nek kete 45minit lg bru smpai umah dia yg trletak kt bukit beruntung. disbbkn kepenatan stlh agk lma xkuar jln jauh, ptg 2 aku tdo je dri kul6 smpai la dkt kul8 mlm!!! peh, truk tul aku ni, dh la g jrg2 skali, smpai sna tdo lak.huhu..

bgun je dri tdo, lps mndi n solat maghrib, ktorg g lak ronda2 sekitar pasar mlm kt bukit sentosa.. agak luas tapak night market kt c2.. n cukup rmai pengunjung..

apa yg best jln2 kali ni ialah dapat rasa msakan kg..hmm, dh lma xnikmati mskan kg..asyik2 mkn mskn indo kt cafe usin je.. berbaloi gak jln jauh2 ni..huhu.. bla rasa mskn kg cm2, apelagi.. rsa nk blik umh cpt2 la..whoa..xsbrnye nk blik umh... sabor jela.. tgal 3hri je lg aku nk blik..oyeaah!!!!

7 comments :

hideo said...

wawawa.
nk balik! nk balik!
rindu kt umah! rindu kt mak ayah!
rindu masakan mak!
=D

YaNNa'87 said...

ank mk la katakan..hehe

pauhputik said...

rawang dekat je ngan tempat kawe blaja... huhuhuhu.........

hideo said...

kalo bkn ank mak, ank saper lagi?
huuhuu...
:-)

YaNNa'87 said...

pauhputik~ jolo ko dkt? klu tau g2 bleh g jln maren...(poyo knl je..hehe)

hideo~ ank bapak

matgeo said...

oo..patut la tak onlide YM hehe

YaNNa'87 said...

xonline YM shari pn dh ad org rindu rupanya..hehe

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin