Thursday, April 23, 2009

Release Tension

Musim2 exm camni mula la rasa mcm2 xkena. hmpir 2mgu dh aku rsa xde selera nk mkn, tahla nape. rasa pahit mulut je, mkn pn xde rsa ape pn, nk trmuntah rsa bla mkn. ni yg wt aku rsa nk hbs exm cpt2, nk balik kg, nk mkn mskn mak aku...mkn ikan goreng ngn budu pn dh ok. hmm, org len cm aku gak ke?

kepala pn mula rasa xbtul ckt, berputar-putar, berpusing-pusing. dalam seminggu ni je mcm2 rasa ada, sakit kepala, pening kepala, macam nak demam la, actually memg dh demam pn masa 1st day exm, nasib baik xmelarat je..klu melarat xtau la cmne, exm dalam wad utk kali ke-2, eee xsggup dh aku nk mngalaminya lg.

so, utk mengurangkn beban kepala yg amat berat ni, aku pakat la ngn rumate g jogging kt stadium jap ptg td. hmm, rmai gak org g joging ptg td, sabtu lps xramai cm hri ni. agaknya rmai gak yg nk release tnsion cm aku ni. mula2 nk g joging kt tasik kejut, tp rsa cam jauh sgt la plak. kt stadim pn ok la.
ni dh round ke-12.hehe.btul ke?

lps joging tu, wt sit-up la plak. hmm, best gak sesekali wt sit-up ni, rsa kempis dh perut aku lps wt sit-up 60x.fuh!!

lps blik joging tu, smpat lak ktorg round2 sekitar ukm ni n posing ckt2.huhu..lps tu bru la rsa kepala ni ringan ckt lps mghayati kehijauan alam kt ukm ni. jap lg nk smbung study blik, semangat dh kembali ke dlm diri. teruskan perjuangan, jgn kalah di pertengahan jalan. gud luck to me n all my fren. zhu ni hao yun!!

2 comments :

geo_life said...

amboi..rajinnya gi joging..bagus2

YaNNa'87 said...

yela, xleh bertapa depan bku je, sesekali kna exercise gak.=)
awk pn rjin gak, tiap2 ptg men bdminton, bla nk lwn dua?

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin